Lucky Kat lanserar sin första upplevelse- och NFT-kollektion på the Sandbox

Lucky Kat, ett dotterbolag till Fragbite Group, lanserar Lucky Kat Land, en upplevelse med nöjesparkstema på the Sandbox. The Sandbox är en decentraliserad NFT-metaverse där användare kan skapa, sälja, använda och potentiellt tjäna pengar på sina egna virtuella reality-NFT:er. Lucky Kat Land-upplevelsen inkluderar en plats där spelare kan träffas för att umgås och chatta med varandra som kallas Social Hub. Detta område inkluderar ett NFT-galleri där Lucky Kat Land NFT:er visas, ett område där alla spelare startar samt Kat Lounge – ett socialt område för spelare att umgås och chatta. Deltagarna kommer att börja i Social Hub för att sen kunna gå vidare till olika upplevelser från detta område. Till att börja med finns Mount. Lucky: en hinderplattformsbana inspirerad av Wipeout där spelare måste undvika hinder och tajma sina hopp. The Sandbox har lanserat två Alpha säsonger tidigare. Spelutvecklare lanserar NFT:er och upplevelser för ett begränsat antal användare som kan komma åt detta innehåll genom ett Alpha Pass. Lucky Kat Land kommer att finnas exklusivt tillgängligt på the Sandbox i Alpha säsong 3, som lanseras i mitten av juni.

Fragbite Group AB (publ) publicerar årsredovisning för 2021

Fragbite Groups (”Bolaget”) årsredovisning för 2021 finns idag tillgänglig på Bolagets webbplats https://fragbitegroup.com/arsredovisningar/

Lucky Kat undersöker möjligheten att lansera en egen in-game kryptotoken

Fragbite Group AB:s helägda dotterbolag, Lucky Kat B.V. (“Bolaget”), undersöker för närvarande möjligheten att lansera en egen in-game kryptotoken, som ska användas i det egenutvecklade spelet Panzerdogs. Denna in-game kryptotoken är en virtuell valuta som kallas $PANZR och skapas med blockkedjeteknik. Bolaget har därför anlitat externa rådgivare för att utreda olika alternativ och vilken juridisk struktur som är bäst lämpad för Bolaget. Tokens utgivna av företaget är planerade att säljas till konsumenter och är avsedda att användas i företagets spel.