Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Christian Batist ny VD för Lucky Kat

11 January, 2024 klockan 10:32

Christian Batist tar under januari över som VD för Lucky Kat, helägt dotterbolag till Fragbite Group AB (publ) (”Fragbite Group”). Herdjie Zhou, medgrundare och VD för Lucky Kat, har beslutat övergå till en roll som Senior Advisor med fokus på intäktsgenerering inom web3 och den kommande lanseringen av $KOBAN.

Under januari tar Christian Batist över som VD för Lucky Kat. Christian är en erfaren ledare med mer än 20 års erfarenhet av spelbranschen på internationell nivå. Han har expertis i att bygga och stödja framgångsrika team samt arbeta med att bredda målgrupper, ta fram intäktsmodeller och driva publishing för stora speltitlar. Christian kommer senast från en tjänst på Paladin Studios, och har tidigare arbetat för företag som WildWorks, Sulake, Kuuhubb och Glu Mobile.

Herdjie Zhou, VD och medgrundare av Lucky Kat, har beslutat att stanna kvar i Fragbite Group som Senior Advisor och inom ramen för det fortsätta att utveckla intäktsgenereringen från gruppens web3-verksamhet. Inledningsvis kommer hans primära fokus ligga på att stötta den nya VD:n under en övergångsperiod, samt arbeta med den kommande publika lanseringen och försäljningen av $KOBAN.

Marcus Teilman, VD och koncernchef, Fragbite Group, kommenterar:

"Lucky Kat fortsätter att ligga i den absoluta framkanten av web3, och nu har vi förmånen att inte bara välkomna en ny, mycket erfaren VD i Christian Batist, utan också välkomna Herdjie Zhou till en ny roll. Christian har kunskapen och kapaciteten att ta Lucky Kat till nästa nivå, samtidigt som han också delar passionen för spelupplevelsen, en kultur som präglar oss alla i Fragbite Group. Herdjie kommer fortsätta att spela en nyckelroll i uppbyggnaden av Fragbite Groups web3-ekosystem, med särskilt fokus på vår speltoken $KOBAN. Jag är mycket glad över detta nya team, och ser fram emot att tillsammans växa verksamheten ytterligare.”

Herdjie Zhou, grundare och VD, Lucky Kat, kommenterar:

”Lucky Kat har haft en exponentiell tillväxt, och jag är oerhört stolt över de spel och det web3-community som detta sammansvetsade team har skapat tillsammans. Jag och min partner Hernan grundade Lucky Kat för åtta år sedan, det är nu dags för oss att lämna tyglarna vidare och jag är mycket glad att Christian Batist tar över som VD. Han har en lång erfarenhet av spelbranschen och jag är övertygad om att Lucky Kat kommer fortsätta att blomstra under hans ledarskap. Jag ser också fram emot att bygga vidare på mitt engagemang inom Fragbite Group i rollen som Senior Advisor, med fokus på den del av web3 gaming som rör intäktsgenerering.”

Christian Batist kommenterar:

"Jag är hedrad över att ha fått möjligheten att leda Lucky Kat, och det är även en spännande ny fas i min karriär att ta steget till web3. Jag har haft förmånen att arbeta med fantastiska team, spel och spelare i många länder under loppet av drygt 20 år, och för mig har en röd tråd alltid varit fokus på spelupplevelsen – hur man designar den, hur man förbättrar den, hur man genererar intäkter från den. Jag ser blockchainteknik som lösningen på hur branschen ska möta spelarna på lika villkor; genom den kan man belöna deras kreativitet och tillhandahålla en ekonomi inom spelet som inte bara är trygg för alla, utan också utgör en central del av intäktsgenereringen för utvecklare, förläggare och plattformsägare. Jag ser fram emot att bli en del i detta exceptionella team och ansluta till Fragbite Group-familjen.”

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken