Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Erika Mattsson ny Chief Communications Officer på Fragbite Group AB

16 September, 2022 klockan 09:40

Fragbite Group AB (publ) (”Fragbite Group”) meddelar att Erika Mattsson anställts som Chief Communications Officer med tillträde den 7 november 2022. Erika kommer närmast från Gaming Corps AB (publ).

Erika Mattsson har en lång och bred erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och varumärkes-strategi, senast i publik miljö med fokus på Investor Relations i rollen som Chief Communications Officer för Gaming Corps AB, noterat på Nasdaq First North Growth Market.
 
– Fragbite Group har en tydligt uttalad tillväxtstrategi och allteftersom koncernen växer behöver teamet i Stockholm breddas. Vi har gått in i en ny fas och behöver stärka upp inom Investor Relations samt se över och bygga upp koncernens kommunikation och varumärken. Jag är därför väldigt glad att välkomna Erika Mattsson till oss i denna nyinrättade tjänst. Vi har en spännande resa framför oss och det är min fulla övertygelse att Erikas spetskompetens och drivkraft kommer utgöra ett positivt bidrag till Fragbite Groups fortsätta framgång, kommenterar Marcus Teilman, VD och Koncernchef. 
 
– Det är en stor glädje för mig att få ansluta till teamet i Fragbite Group i detta spännande skede. Jag är imponerad av hur snabbt och framgångsrikt bolaget byggt en solid grund av konkurrenskraftiga dotterbolag som står väl rustade att möta morgondagens efterfrågan på den internationella spelmarknaden. Jag ser fram emot att vara en drivande part i Fragbite Groups fortsatta utveckling, bidra till att skapa ett starkt och attraktivt varumärke samt säkerställa god, kontinuerlig kommunikation gentemot aktieägarna, kommenterar Erika Mattsson, tillträdande Chief Communications Officer. 
 
Erika har spenderat huvuddelen av sin karriär som strateg och managementkonsult, med kunder primärt inom B2B. Innan hon engagerades i sin senaste roll som Chief Communications Officer i ett noterat iGamingföretag arbetade hon på internationell förbundsnivå inom idrotten som Director of Communications och därefter Secretary General för IMMAF. 

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken