Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Fragbite Group anlitar en market maker inför försäljning av $KOBAN tokens

Regulatorisk24 April, 2023 klockan 15:00

Fragbite Group AB:s (publ) (“Fragbite Group”) dotterbolag WAGMI Ltd. (“Wagmi”) har i förberedelse för den kommande publika försäljningen av in-game tokens anlitat Amber Group som market maker. Den in-game token som kommer att nyttjas i samtliga av Fragbite Groups web3-titlar döps inför försäljningen om till $KOBAN.

Fragbite Groups dotterbolag Wagmi och Lucky Kat förbereder inför kommande publika försäljning av in-game tokens, en runda som följer efter den första strategiska försäljningsrundan vilken avslutades 2022 och inbringade över 3 MUSD. En token är en typ av digital tillgång som, utöver att den kan användas som valuta i gruppens web3-spel, även kan handlas på externa marknadsplatser.

Inför den kommande tokenförsäljningen samt mjuklanseringen av gruppens andra web3-titel, döps den token som för närvarande heter $LUCKY om till $KOBAN. $KOBAN är en ekosystemtoken som kommer utgöra premiumvaluta i Panzerdogs, Cosmocadia och framtida web3-titlar, dessa utvecklas av Lucky Kat och publiceras av Wagmi.

För att säkerställa likviditet på marknaden över olika börser har Wagmi anlitat Amber Group, ett företag med expertis inom digitala tillgångar, som fått uppdraget att agera Market Maker. Tillsammans med Amber Group arbetar Wagmi nu med att säkra kontrakt med ett antal börser på vilka $KOBAN kommer att handlas. $KOBAN kommer göras tillgänglig på blockkedjan Sui efter avtal med utvalda börser har tecknats.

Detaljer om kommande tokenförsäljning i termer av tidsplan, total volym och enhetspris kommuniceras i ett senare skede.

-"Fragbite Group tar väsentliga steg för att ytterligare stärka vårt web3-erbjudande genom att bana väg för en andra omgång försäljning av tokens, förhoppningsvis lika framgångsrik som den första. Med stöd av erfarna partners som Amber Group gör vårt skickliga team ett fantastiskt jobb inom alla områden – spelupplevelse, intäktsgenerering och marknadsföring – för att säkerställa ett starkt ekosystem runt våra web3-spel i många år framöver.” säger Marcus Teilman, VD och Koncernchef.

-"Jag är väldigt glad över att vi rör oss framåt och nu officiellt kan presentera $KOBAN. Vi kommer snart att börja integrera $KOBAN i våra befintliga web3-titlar, Panzerdogs och Cosmocadia, vilket möjliggör för denna premium-token att knyta ihop vår växande portfölj. Jag är därtill mycket glad att få välkomna Amber Group, vi kan dra stor nytta av deras expertis och nätverk den närmsta tiden i arbetet med att skapa bästa möjliga position inför den kommande försäljningsrundan av våra in-game tokens.” säger Herdjie Zhou, VD för Lucky Kat.

-"Som en av de ledande inom kryptoområdet avseende likviditetslösningar och market making, är vi stolta över att bli utvalda som market maker för den publika försäljningen av $KOBAN. Samarbetet är ett kvitto på vår expertis i att tillhandahålla innovativa, kryptobaserade likviditetslösningar. Med utgångspunkt i Amber Groups erfarenhet och teknologi är vi säkra på att kunna tillhandahålla en sömlös handelsupplevelse samt bidra till att få ut detta spännande nya projekt på marknaden. Vi är glada över att stödja framväxande ekosystem som Sui och $KOBAN i egenskap av prioriterad lanseringspartner”, säger Annabelle Huang, Managing Partner för Amber Group.

Om Amber Group
Amber Group är en ledande leverantör av kryptofinansieringstjänster, specialiserad på digital förmögenhetsförvaltning samt kryptobaserade likviditetslösningar. Företaget erbjuder ett omfattande utbud av digitala tillgångstjänster, vilket inbegriper likviditetsförsörjning, handel, finansiering och investeringar. Amber Group har flertalet namnkunniga aktörer som investerare, bland andra Fenbushi Capital US, Sequoia, Temasek, Paradigm, Tiger Global, Dragonfly, Pantera, Coinbase Ventures och Blockchain.com. För mer information vänligen besök www.ambergroup.io

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken