Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Fragbite Group bjuder in till informationsmöte

27 June, 2024 klockan 12:30

Fragbite Group AB (publ) (”Fragbite Group” eller “Bolaget”) bjuder in till digitalt informationsmöte den 4 juli klockan 12.00, vid vilket VD Stefan Tengvall kommer presentera Fragbite Groups verksamhet och kommande aktiviteter samt hålla en frågestund. Inför mötet bjuds aktieägarna inkomma med frågor via email.

Torsdag den 4 juli klockan 12.00 håller Bolaget ett digitalt informationsmöte med tillförordnad VD och koncernchef Stefan Tengvall som kommer presentera Fragbite Group, Bolagets pipeline av kommande aktiviteter och spellanseringar samt pågående operativa översyn. Inför mötet bjuds aktieägarna inkomma med frågor via email. Efter presentationen följer en frågestund där deltagarna kan ställa frågor via chat.

Efter ett antal stora förändringar i närtid är det viktigt för Fragbite Group att få uppdatera marknaden om det som ligger framför oss. Fragbite Group har en fantastisk kärnverksamhet och en stark pipeline, och jag ser fram emot att få möjligheten att prata om Bolagets framtid med våra aktieägare,” säger Stefan Tengvall, tillförordnad VD och koncernchef, Fragbite Group.

”Jag vill uppmana alla aktieägare som har frågor att maila oss, så har vi möjlighet att förbereda informationsmötet på bästa sätt och säkerställa att vi inkluderar de ämnen som är viktiga för er. Ni kan givetvis också ställa frågor under frågestunden. Varmt välkomna!” säger Erika Mattsson, Chief Communications Officer, Fragbite Group.

Frågor mailas till ir@fragbitegroup.com.

Hur du deltar
Informationsmötet hålls via Zoom torsdagen den 4 juli klockan 12.00. Klicka på nedanstående länk, om du inte redan har senaste versionen av Zoom-appen rekommenderar vi att du väljer att delta via browsern för att komma direkt in i mötet.

https://us06web.zoom.us/j/84461563648

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken