Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Fragbite Group utser Anders Rössel till CFO och Head of M&A

Regulatorisk11 August, 2023 klockan 10:06

Fragbite Group AB (publ) (“Fragbite Group”) har utsett Anders Rössel i rollen som Chief Financial Officer and Head of M&A. Anders tillträder under augusti månad 2023 och kommer då även ingå i Fragbite Groups ledningsgrupp. Han efterträder Lars Johansson som valt att avsluta sin anställning.

Anders Rössel har en lång bakgrund inom finans, affärsutveckling och M&A från flertalet olika branscher. Han har haft ledande positioner för bland annat Howden Insurance Brokers, Cherry, SCA och Swedish Match, och har därutöver tidigare erfarenhet från gamingbranschen som CFO för Adverty (publ.).

Fragbite Group har sedan starten 2020 haft en ambitiös tillväxtagenda både avseende organisk tillväxt och M&A, något vi nu understödjer än mer genom att nu rekrytera till en utökad CFO-roll. Det gläder mig mycket att vi i Anders har hittat en driven och kunnig ledare som har såväl bred erfarenhet som spetskompetens inom finans och M&A. Jag är också övertygad om att Anders kommer passa väl in vårt team, och hälsar honom varmt välkommen till Fragbite Group-familjen”, säger Marcus Teilman, VD och Koncernchef.

Fragbite Group har stor tillväxtpotential och jag ser mycket fram emot att ansluta till teamet och den tillväxtresa som påbörjats. Det gläder mig också att återvända till gamingbranschen och få nyttja min kunskap och erfarenhet inom finans och M&A för att understödja affärsverksamheten i hela gruppen. Jag har målsättningen att bidra till den passion och expertis som präglar organisationen och spela en nyckelroll i Fragbite Groups fortsatta utveckling.” säger Anders Rössel.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken