Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Framgångsrika spelet Skul: The Hero Slayer kommer till mobil

12 March, 2024 klockan 15:00

Fragbite Group AB:s (publ) (”Fragbite Group”) dotterbolag Playdigious annonserar idag sin kommande lansering av Skul: The Hero Slayer på mobila plattformar den 4 juni. Sedan lanseringen på PC och konsol 2021 har spelet hittills sålt fler än 2 miljoner exemplar.

Skul: The Hero Slayer är ett spel utvecklat av Southpaw Games. Det lanserades i januari 2021 på PC och senare samma år på konsol, med i nuläget 93% positiva spelarrecensioner på globala plattformen Steam. Den 4 juni lanserar Playdigious spelet på iOS och Android.

Playdigious affärsmodell med portning av spel till mobil utgör en mycket stark grund att stå på. Vi har sett hur denna affärsmodell presterar bra med god lönsamhet, även under svagare marknadsförhållanden, eftersom vi arbetar med beprövade titlar som redan nått kommersiell framgång på andra plattformar. Skul: The Hero Slayer är en av mina personliga favoriter, och med över 2 miljoner sålda exemplar på PC och konsol, utgör den ett ypperligt tillskott till vår portfölj,” säger Marcus Teilman, VD och koncernchef, Fragbite Group.

Skul: The Hero Slayer är en titel som vi länge har velat arbeta med. Den har inte bara fantastiska försäljningssiffror och spelarrecensioner, utan också många likheter med Dead Cells – Playdigious’ mest framgångsrika titel hittills. Vårt team vet precis hur man överför den här typen av spelupplevelse till mobila enheter för att lyckas engagera spelare över hela världen, och jag är övertygad om att vår version av Skul: The Hero Slayer kommer att nå framgång hos fansen,” säger Abrial Da Costa, VD, Playdigious

Skul: The Hero Slayer är ett actionplattformsspel av typen rouguelite i vilket spelaren kan byta ut protagonistens huvud med ett stort antal andra huvuden, som vart och ett kommer med en unik kombination av krafter och förmågor. Spelet är en del av Playdigious sedan tidigare kommunicerade pipeline av lanseringar under 2024.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken