Pressmeddelanden

Press-meddelanden

FunRock & Prey Studios har lanserat MMA Manager 2: Ultimate Fight globalt

30 June, 2022 klockan 08:00

FunRock & Prey Studios, dotterbolag till Fragbite Group AB (publ), har via ett publiceringsavtal med Tilting Point lanserat MMA Manager 2: Ultimate Fight på mobila enheter globalt på både Apple App Store och på Android Google Play Store. MMA Manager 2: Ultimate Fight är en uppföljare till initiala speltiteln MMA Manager.

MMA Manager 2: Ultimate Fight bygger på succéspelet från MMA Manager, där spelare kliver in i rollen som MMA-manager och utvecklar sina fighters skicklighet. Som manager anställer de tränare, köper gym och utrustar dem med toppmodern utrustning och planerar sina matcher.

"Efter MMA Manager stod det klart att arbetet med en uppföljare för att leverera ännu fler funktioner var ett naturligt nästa steg. I denna nya utgåva introducerar vi de funktioner som har varit efterfrågade av inbitna spelare. Jag tror att MMA Manager 2: Ultimate Fight kommer att bli en motsvara våra spelares förväntningar och därmed bli en hit”, säger Magdy Shehata, VD för FunRock och Prey Studios.

Tilting Point är en ledande free-to-play-förläggare som publicerar befintliga livespel med hjälp av bred marknadsföring och produktexpertis, spjutspetsteknologi och därmed stor kunskap och erfarenhet av kundanskaffning. Bolaget grundades 2012 och har kontor i New York, Barcelona, Boston, Kiev, Los Angeles, Seoul och San Diego.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken