Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Lucky Kat lanserar sin första upplevelse- och NFT-kollektion på the Sandbox

10 May, 2022 klockan 15:45

Lucky Kat, ett dotterbolag till Fragbite Group, lanserar Lucky Kat Land, en upplevelse med nöjesparkstema på the Sandbox. The Sandbox är en decentraliserad NFT-metaverse där användare kan skapa, sälja, använda och potentiellt tjäna pengar på sina egna virtuella reality-NFT:er. Lucky Kat Land-upplevelsen inkluderar en plats där spelare kan träffas för att umgås och chatta med varandra som kallas Social Hub. Detta område inkluderar ett NFT-galleri där Lucky Kat Land NFT:er visas, ett område där alla spelare startar samt Kat Lounge – ett socialt område för spelare att umgås och chatta. Deltagarna kommer att börja i Social Hub för att sen kunna gå vidare till olika upplevelser från detta område. Till att börja med finns Mount. Lucky: en hinderplattformsbana inspirerad av Wipeout där spelare måste undvika hinder och tajma sina hopp. The Sandbox har lanserat två Alpha säsonger tidigare. Spelutvecklare lanserar NFT:er och upplevelser för ett begränsat antal användare som kan komma åt detta innehåll genom ett Alpha Pass. Lucky Kat Land kommer att finnas exklusivt tillgängligt på the Sandbox i Alpha säsong 3, som lanseras i mitten av juni.

Lucky Kat Lands NFT-lansering kommer att ske den 11 maj klockan 17:00 CET. Den innehåller en mängd olika avatarer, utrustning och byggnader som kan användas i upplevelsen. Avatarer är inspirerade av utmanare av fysiska spelprogram som Wipeout. NFT-kollektionen består av 17 olika typer av unika tillgångar, alla med ett begränsat utbud.

The Sandbox, ett dotterbolag till Animoca Brands, en ledande blockkedje-baserad virtuell värld där spelare kan bygga och äga sitt innehåll. Genom sina karaktärer (Avatarer) i metaverse får spelarna tillgång till underhållande, sociala, kulturellt berikande upplevelser, i form av olika spelupplevelser, såsom virtuella shower och konserter.

Detta partnerskapsavtal innebär att Fragbite Group och Lucky Kat nu ingår i en exklusiv grupp av andra partners till The Sandbox som bland annat inkluderar Warner Music Group, The Walking Dead, Snoop Dogg, Adidas och Deadmau5. Alla arbetar enligt The Sandbox vision om att erbjuda spelare möjligheter att skapa nya digitala upplevelser.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken