Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious lanserar Loop Hero

30 April, 2024 klockan 15:45

Group AB:s (publ) ("Fragbite Group") dotterbolag Playdigious har idag lanserat den unika independent game-titeln Loop Hero på mobila plattformar efter en framgångsrik kampanjperiod.

Loop Hero är utvecklat av Four Quarters och publiceras på PC och konsol av Devolver Digital. Sedan spelet först lanserades 2021 har både PC- och konsolversionerna rönt framgångar med såväl höga spelarbetyg och nomineringar som sålda enheter. Idag lanserar Playdigious mobilversionen av spelet på Apple App Store och Google Play Store, efter en framgångsrik kampanjperiod med förbeställningar respektive förhandsregistreringar.

"Jag vill tacka Devolver Digital för ett utmärkt samarbete och för att vi fått förtroendet att ta denna unika independent games-titel till mobilen. Teamet har lyckats anpassa spelupplevelsen på ett sömlöst sätt, och jag är övertygad om att vår version av Loop Hero har vad som krävs för att bli en av Playdigious mest långlivade titlar," säger Abrial Da Costa, VD, Playdigious.

Loop Hero är ett spel av typen “roguelike”. Det har nominerats för flertalet internationella priser, bland annat "Best Independent Game" vid The Game Awards 2021, och "Outstanding Achievement for an Independent Game", "Outstanding Achievement in Game Design" samt "Strategy/Simulation Game of the Year" vid D.I.C.E. Awards 2021.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken