Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious lanserar Potion Permit

06 February, 2024 klockan 15:00

Fragbite Group AB:s (publ) (”Fragbite Group”) dotterbolag Playdigious lanserar idag mobilversionen av Potion Permit på iOS och Android.

Potion Permit är ett simuleringsrollspel utvecklat av MassHive Media. Det lanserades i september 2022 på PC såväl som på alla större konsoler, varav Nintendo Switch har varit den mest framgångsrika plattformen hittills för spelet i termer av antal sålda exemplar. Idag lanserar Playdigious Potion Permit på iOS och Android.

"Potion Permit är en titel som jag anser kompletterar Playdigious redan framgångsrika portfölj väl, då både tema och spelupplevelse fungerar bra gentemot en yngre publik, i synnerhet på den asiatiska marknaden. Som planerat arbetar vi med att steg för steg etablera Playdigous ytterligare i Asien, och den här titeln är en del av den expansionen. Med en redan dokumenterad framgång på Nintendo Switch är jag övertygad om att Potion Permit kommer tas emot mycket väl av målgruppen”, säger Abrial Da Costa, VD, Playdigious.

Playdigious har noggrant vidareutvecklat designen av Potion Permit för att passa mobil, inklusive funktioner så som förnyat gränssnitt, möjligheten att spara och dela speldata mellan Android-enheter och iOS-enheter, samt kompatibilitet med MFi-kontroller.

Potion Permit är en del av Playdigious tidigare kommunicerade utökade pipeline av lanseringar under 2024.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken