Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious lanserar “Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge” exklusivt på Netflix

14 December, 2022 klockan 08:30

Playdigious SAS (“Playdigious”), ett helägt dotterbolag till Fragbite Group AB (publ) (“Fragbite Group”), har ingått avtal med Netflix om lanseringen av spelet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (“TMNT”) på mobil. Spelet kommer erbjudas exklusivt på Netflix.

TMNT utvecklades ursprungligen av Tribute Games för PC och konsol och publicerades av DotEmu i juni tidigare i år. Spelets karaktärer är baserade på den populära tecknade TV-serien som först sändes på 1980-talet. Playdigious kommer inom kort att lansera en mobilversion exklusivt för Netflix, där den kommer vara tillgänglig för alla plattformens prenumeranter.

Marcus Teilman, VD och koncernchef Fragbite Group, kommenterar:

Det hårt arbetande teamet på Playdigious levererar inom kort ytterligare en framgångsrik speltitel till Netflix prenumeranter, en insats som gör mig både glad och stolt. För Fragbite Group är TMNT det andra spelet som släpps på Netflix, en affär som medför ett värdefullt intäktsbidrag med start innevarande kvartal, men som framför allt utgör en viktig byggsten i vårt långsiktiga arbete med att bygga ett stabilt distributionsnätverk för koncernen.

Playdigious publicerar traditionella PC-spel på framför allt mobila plattformar, och har välkända PC-titlar så som Dead Cells, Northgard och Evoland i sitt bibliotek av mobilspel. Lanseringsdatum för den mobila versionen av TMNT på Netflix kommer meddelas.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken