Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious tillkännager lanseringen av Little Nightmares på mobila enheter

08 September, 2022 klockan 20:00

Playdigious SAS, ett helägt dotterbolag till Fragbite Group AB (publ) har idag tillkännagivit sin kommande lansering av spelet Little Nightmares på mobila enheter, som kommer lanseras i vinter.

Little Nightmares utvecklades initialt för PC och konsol av spelstudion Tarsier Studios och publicerades av Bandai Namco Entertainment Europe i april 2017. Playdigious kommer nu att utveckla mobilversioner av pusselplattformen som kommer lanseras i vinter.

-Spelet Little Nightmares är ytterligare ett fantastiskt projekt för Playdigious, som understryker vårt franska dotterbolags förmåga att lansera starka varumärken på den mobila spelmarknaden. Jag ser fram emot att följa lanseringen av detta spel senare i år, kommenterar Marcus Teilman, VD och koncernchef för Fragbite Group.

Playdigious förlägger och specialanpassar traditionella PC-spel på i första hand mobila plattformar, där välkända och populära PC-spel som t.ex. Dead Cells, Northgard och Evoland framgångsrikt har lanserats på den mobila spelmarknaden.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken