Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious utvecklar mobilversion of Legend of Keepers

14 March, 2023 klockan 15:15

Playdigious SAS (“Playdigious”), helägt dotterbolag till Fragbite Group AB (publ) (“Fragbite Group”), kommer att utveckla och publicera spelet Legend of Keepers för mobila plattformar, en titel tidigare lanserad på PC och konsol. Spelet lanseras den 23 maj 2023 och kan förbeställas från och med idag.

Den kritikerrosade titeln Legend of Keepers lanserades 2021 på PC och Nintendo Switch av utvecklaren Goblinz Studio. Playdigious samarbetar nu med Goblinz Studio för att utveckla och publicera en version för mobila plattformar med lansering den 23 maj 2023.

Marcus Teilman, VD och Koncernchef, Fragbite Group, kommenterar:

-"Vi är mycket glada över att kunna erbjuda spelare ytterligare ett spännande mobilspel baserat på en titel som redan haft framgång på andra plattformar. Vi kommer fortsätta fokusera på att driva tillväxt inom Playdigious och med det expandera Fragbite Group’s kapacitet för portning och publicering. På så sätt bereder vi plats åt fler uppskattade titlar som Legend of Keepers, ett spel som utgör ett mycket lovande tillskott till vår växande portfölj.”

Legend of Keepers är ett spel inom genren “dungeon management” med så kallad roguelite-mekanik. Mobilspelet kan från och med idag förbeställas på iOS, det går även att förregistrera köp på Android.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken