Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Shapez nu lanserad på mobil

05 December, 2023 klockan 13:15

Fragbite Group AB:s (publ) (“Fragbite Group”) dotterbolag Playdigious lanserar idag Shapez på mobila plattformar, en populär titel sen tidigare högt rankad på PC. Spelet lanseras nu på AppStore och Google Playstore där det också kan provas gratis.

Shapez lanserades första gången i juni 2020 och har varit mycket framgångsrikt på PC med toppbetyg från spelare på globala distributionsplattformen Steam. Shapez lanseras idag på mobila plattformar och finns tillgängligt för köp på AppStore och Google Playstore, där spelet också kan testas gratis upp till nivå 7.

I takt med att Playdigious portfölj växer är det viktigt att även bredda utbudet av spel i termer av genrer. Shapez erbjuder en avslappnande spelarupplevelse som skiljer sig ganska mycket från många av de andra spelen i vår portfölj. Med 97% i betyg på Steam har den haft betydande framgångar på PC, och sedan tillkännagivandet i september har vi sett ett lovande antal förbeställningar och förregistreringar. Shapez har ett i många avseenden tidlöst tema och spelupplägg, och jag tror att mobilversionen kommer ha en lång livslängd på marknaden.” säger Abrial Da Costa, VD, Playdigious.

Shapez är ett sk. independent game i fabriksmiljö i vilket spelaren bygger genom att bearbeta geometriska former, i sin egen takt och inom ramen för en minimalistisk speldesign. Spelet är en del av Playdigious sen tidigare kommunicerade utökade pipeline av lanseringar under 2023 och 2024.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken