Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Fragbite Group lanserar Spiritfarer på Netflix-plattformen

04 October, 2022 klockan 20:30

Fragbite Group AB:s helägda dotterbolag Playdigious SAS har släppt en mobilversion av succéspelet Spiritfarer exklusivt på Netflix, som nu är live för alla medlemmar på streamingplattformen.

Spiritfarer är ett framgångsrikt spel som från början utvecklades för PC och konsol av den kanadensiska spelstudion Thunder Lotus Games 2020. Playdigious har utvecklat och anpassat en exklusiv mobilversion, som nu är live för alla medlemmar på Netflix.

– Detta är en milstolpe för Fragbite Group som visar på kvaliteten i vårt dotterbolag Playdigious. Jag tycker att affärsmodellen som Netflix har, där medlemmar redan betalar en månatlig abonnemangsavgift, är mycket intressant för spelbranschen i allmänhet och vår målsättning är därför att kunna släppa fler spel på plattformar som använder denna affärsmodell, kommenterar Marcus Teilman, VD och koncernchef för Fragbite Group.

Netflix-medlemmar kan nu njuta av Spiritfarer vart de än går utan annonser, utan köp i appen samt med obegränsad tillgång till spelet, vilket således ingår utan extra kostnad i deras befintliga medlemskap och abonnemang.

Playdigious förlägger och specialanpassar traditionella PC-spel på i första hand mobila plattformar, där välkända och populära PC-spel som t.ex. Dead Cells, Northgard och Evoland framgångsrikt har lanserats på den mobila spelmarknaden.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken