Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Fragbite Groups dotterbolag WAGMI, tillkännager Web3-speltiteln ”Solcadia”

04 August, 2022 klockan 16:46

Fragbite Group AB:s (publ) ("Fragbite") helägda dotterbolag WAGMI Ltd ("WAGMI") tillkännager i samarbete med Lucky Kat BV ("Lucky Kat"), också ett helägt dotterbolag till Fragbite Group, en ny Web3-speltitel kallad "SOLCADIA”.

SOLCADIA är ett play-and-earn community-baserat spel om ett lantbruk, där spelare arbetar tillsammans för att förvandla den igenväxta vildmarken till en utopi. Blockkedjetekniken gör det möjligt för SOLCADIA’s användare att verkligen äga och handla föremål i spelet som har erhållits genom jordbruk, fiske eller hantverk, drivna av deras NFT-karaktär i spelet.

WAGMI’s in-game token, "$LUCKY", omdöpt från det tidigare kommunicerade namnet $PANZR, kommer att användas för användare att köpa föremål eller tjäna genom att sälja föremål på spelets marknadsplats. $LUCKY kommer också att användas i ett annat projekt,"Panzerdogs", ett a blockkedje-spelprojekt på Solana som för närvarande rankas topp 10.och som framgångsrikt lanserats av WAGMI och Lucky Kat.

SOLCADIA kommer att finnas tillgängligt nästa år och vara gratis att spela på både dator och mobil.

– Jag är väldigt glad över att se hur snabbt vi för närvarande rör oss inom Web3. Solcadia kommer att bli ännu ett fantastiskt roligt spel som också kommer att ge oss möjligheten att sälja NFTs, precis som vi gjorde med Panzerdogs i december 2021. Att kombinera de två spelen med vår $LUCKY in-game token är för mig väldigt spännande och jag ser fram emot släppet av spelet nästa år, kommenterar Marcus Teilman, VD och koncernchef för Fragbite Group.

– Vi är glada över att samarbeta med WAGMI och att arbeta med dessa spännande projekt och bygga vårt metaversum, kommenterar Herdjie Zhou, VD för Lucky Kat.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken