Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Playdigious lanserar Little Nightmares

12 December, 2023 klockan 15:00

Fragbite Group AB (publ) (“Fragbite Group”) dotterbolag Playdigious lanserar idag Little Nightmares på mobila plattformar. Inför lanseringen röstades speltiteln fram som “Most Anticipated Mobile Game” vid Google Play Awards förra veckan.

Little Nightmares lanserades 2017 på PC och konsol och har sedan dess nominerats till flertalet priser och fått höga betyg av spelarna. Playdigious har anpassat spelet till mobila plattformar och lanserar i egenskap av publisher spelet idag på Apple App Store och Google Play Store. Vid tävlingen Google Play Awards förra veckan röstade tittarna fram spelet som vinnare i kategorin “Most Anticipated Mobile Game”.

"Det är passande att Little Nightmares utsetts till det mest efterlängtade mobilspelet, då det är den av våra titlar som spelarna hittills har efterfrågat mest. Little Nightmares är också en viktig hörnsten i Playdigious pipeline för 2023, och jag ser fram emot att följa hur framgångarna på PC och konsol överförs till mobila plattformar”, säger Marcus Teilman, VD och koncernchef, Fragbite Group.

Little Nightmares är en helt unik speltitel, och jag är mycket stolt över hur Playdigious team lyckats överföra det som är unikt med spelet till mobila plattformar. Vi har arbetat hårt med att fånga essensen och komplexiteten i spelet och på så sätt göra det tillgängligt för än fler spelare världen över, och jag är övertygad om att de inte kommer att bli besvikna,” säger Abrial Da Costa, VD, Playdigious.

Little Nightmares är ett sk. pusselplattform-spel med skräcktema utvecklat av Tarsier Studios och publicerat på PC och konsol av Bandai Namco Europe. Little Nightmares-serien, som hittills även inkluderar Little Nightmares II (PC och konsol) och Very Little Nightmares (mobil), rapporterades i början av 2023 ha sålt över 12 miljoner enheter.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken