Pressmeddelanden

Press-meddelanden

Sten Wranne och David Wallinder föreslås som nya styrelsemedlemmar

09 June, 2021 klockan 08:00

FunRock AB (under namnändring till Fragbite Group AB) har nyligen kallat till årsstämma den 29 juni 2021. En grupp investerare i bolaget föreslår att Sten Wranne och David Wallinder nyväljs till nya styrelseledamöter.

Sten Wranne har under sin karriär haft ett antal olika CFO-roller, bl.a. 2015 – 2019 på Stillfront Group, men även på bolag såsom Adcore AB och Connecta AB. Han har lång erfarenhet av såväl ekonomistyrning, M&A inom både gaming och andra branscher vid sidan av styrelsearbete. Sten är idag styrelseledamot i bl.a. managementkonsultbolaget Influence Consulting Group AB. Sten har en civilingenjörsexamen i Teknisk fysisk från Chalmers Tekniska Högskola. I sin roll som CFO på Stillfront jobbade Sten bl a med noteringsprocessen, finansiell rapportering, investerarrelationer, finansiering och en rad förvärv, vilket med tiden visat sig vara instrumentalt för att sätta grunden för Stillfronts framgångar.

David Wallinder har en Master of Business Administration med inriktning finansiering från Stockholms universitet. David har mer än 15 års erfarenhet som entreprenör inom gaming och tech där han har grundat flera bolag (däribland FunRock) och arbetat med M&A. Vidare har David tidigare erfarenhet från styrelseuppdrag, rådgivande roller och investeringar i teknikintensiva bolag.

– Det är oerhört glädjande att två personer med så meriterande bakgrunder vill engagera sig i vårt styrelsearbete. Det adderar ytterligare styrka och relevant kompetens till vår styrelse och jag ser fram emot ett gott samarbete på vår fortsatta tillväxtresa såväl organisk som genom ytterligare förvärv, kommenterar Stefan Tengvall, VD och Koncernchef Fragbite Group.

Håll dig uppdaterad med nyheter från Fragbite Group

Dotterbolag & Varumärken